- 65 tys. respondentów w bazie
    - 25 tys. firm i instytucji
    - 30 tys. badań rocznie
     

    Akceptowalność owadów jadalnych w pożywieniu, jako alternatywa dla białka zwierzęcego

    Dzień Dobry, Jestem studentką III roku na kierunku ,,Żywienie człowieka i Dietoterapia". Chciałabym zachęcić Pana/Panią do wypełnienia poniższej ankiety, dzięki której zgromadzę informacje potrzebne do napisania pracy inżynierskiej. Ankieta jest całkowicie anonimowa i nie zajmie więcej niż 3 minuty. Dziękuję za poświęcony czas.

    Płeć

      Pytanie numer 1 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Wiek

      Pytanie numer 2 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Miejsce zamieszkania

      Pytanie numer 3 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak Pan/Pani ocenia swój status materialny (poziom zarobków) ?

      Pytanie numer 4 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy jest Pan/Pani weganinem/wegetarianinem ?

      Pytanie numer 5 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy jadł(-a) Pan/Pani wcześniej owady? Jeśli tak, to jakie?

      Pytanie numer 6 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)



    Jeżeli miał(a)by Pan/Pani możliwość spróbowania jadalnych owadów, to jakiego wybrał(a)by Pan/Pani z największym przekonaniem? Jeśli innego z wymienionych to proszę wpisać, jakiego.

      Pytanie numer 7 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)



    Przyrządzonego w jaki sposób jadalnego owada spróbował(a)by Pan/Pani najchętniej?

      Pytanie numer 8 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często jada Pan/Pani owady lub produkty zawierające białko owadzie?

      Pytanie numer 9 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jakie pokarmy był(a)by Pan/Pani skłonny/(-a) spróbować, wiedząc że zawierają one jadalne owady?

      Pytanie numer 10 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Co powoduje u Pana/Pani niechęć do spożywania produktów zawierających owady?

      Pytanie numer 11 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy informacja o wysokiej wartości żywieniowej (porównywalnej z białkiem zwierzęcym) mogłaby zachęcić Pana/Panią do wprowadzenia na stałe do swojej diety produktów z owadów?

      Pytanie numer 12 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy świadomość, że produkt spożywczy zawiera wysokooczyszczone, wyizolowane białko z owadów, (zamiast całych owadów) przekona Pana/Panią do zjedzenia takiego produktu?

      Pytanie numer 13 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jakie pokarmy był(a)by Pan/Pani skłonny/(-a) spróbować, wiedząc że zawierają one wyizolowane białko owadzie?

      Pytanie numer 14 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy mając na względzie ochronę środowiska, wiedząc że owady są bardziej ekologiczne pod względem hodowli niż zwierzęta hodowlane, był(a)by Pan/Pani skłonny/(-a) wprowadzić do swojej diety produkty zawierające ok. 10 – 20% białka z owadów ?

      Pytanie numer 15 z 15  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)




    Pozostałe usługi

    • Zbieranie ocen produktów, usług, nazw, reklam
    • Sprawdzanie satysfakcji klientów z usług i produktów
    • Ocena szkoleń i kursów, ocena postępów prac